Jachtbouw

Houdt u zich als maritiem bedrijf niet dagelijks bezig met jachtbouw? En kunt u daarom wel wat hulp gebruiken? Schakel dan de interim projectmanagers van Maritime Projects in! Wij leveren succesvolle projecten af door slimmer, sterker en meer ervaren te zijn dan onze concurrenten binnen de maritieme markt. Zo kunnen wij u van begin tot eind begeleiden in het ontwikkelen van uw jacht. Of u nu eigenaar, makelaar, of scheepswerf bent: onze specialisten helpen u graag verder!

Jachtbouw-768x512

Wij managen uw jachtbouw project

Bij Maritime Projects hebben wij ons gespecialiseerd in het coördineren van projecten op het gebied van jachtbouw. Onze interim projectmanagers en vertegenwoordigers houden zich dan ook bezig met de planning, organisatie, controle en besturing van zo’n project. De focus ligt hierbij op het definiëren van de opdracht, het uitvoeren van surveys en het houden van toezicht tijdens de uiteindelijke bouw. Dus schakelt u een specialist van Maritime Projects in? Dan weet u zeker dat uw project aan al uw eisen zal voldoen.

Een project met Maritime Projects

Maritime Projects is al jaren een begrip op het gebied van projectmanagement in de maritieme sector. Niet zo verwonderlijk, want onze specialisten onderscheiden zich op het gebied van focus, kennis, precisie, onafhankelijkheid en daadkracht. Om die reden zijn zij pas tevreden wanneer ze een project met goed gevolg hebben afgerond. Daarvoor maken ze regelmatig gebruik van ons ruime netwerk. Dit stelt onze interim projectmanagers namelijk in staat om de beste experts voor uw jachtbouw in te schakelen.

Onze werkzaamheden

Binnen de scheepsbouw biedt Maritime Projects verschillende diensten op het gebied van projectmanagement aan. Wij zijn gespecialiseerd in het definiëren van projecten. Hieronder valt marktonderzoek, budgetering, planning en het eerste basis ontwerp. Daarnaast houden wij surveys en wordt er toezicht gehouden tijdens de jachtbouw en scheepsbouw. Denk hierbij aan contractmanagement, monitoring van engineering, inkoop en productie.

Schakel nu hulp in bij Maritiem jachtbouw

Houdt u zich als eigenaar, scheepswerf of makelaar bezig met jachten? En kunt u wel wat steun gebruiken bij het realiseren van een project? De (interim) projectmanagers van Maritime Projects staan u graag bij. Zij ondersteunen u bij het realiseren van de afzonderlijke doelen binnen het bouwproces. Zo kunt u met al uw vraagstukken bij ons terecht. Neem daarom vandaag nog contact met ons op of bel naar +31 (0)6 21 39 88 47 of +31 (0)6 83 52 44 61. Ontdek hoe onze interim managers u kunnen helpen met uw jachtbouw!