Scheepsbouw

Ondersteuning nodig bij een project op het gebied van maritieme scheepsbouw? Schakel een (interim) vertegenwoordiger of projectmanager van Maritime Projects in! Onze specialisten ondersteunen uw project van A tot Z. Of u nu een manager nodig heeft tijdens het definiëren van een project of pas tijdens de bouw. Onze experts staan altijd voor u klaar. Daarbij zijn we pas tevreden wanneer het uiteindelijke product zich in het echte leven bewezen heeft!

Scheepsbouw

Onze diensten

Binnen de scheepsbouw biedt Maritime Projects verschillende diensten op het gebied van projectmanagement aan. Hierin zijn wij slimmer, sterker en meer ervaren dan onze concurrenten. Met onze interim specialisten biedt ons bedrijf drie verschillende services aan. In de eerste plaats definiëren wij projecten. Hieronder valt marktonderzoek, budgetering, planning en het eerste basis ontwerp. Daarnaast houden wij surveys en wordt er toezicht gehouden tijdens de bouw. Denk hierbij aan contractmanagement, monitoring van engineering, inkoop en productie.

Profiteer van ons netwerk

Scheepsbouw is een delicaat proces. Voldoet één schakel niet aan de gestelde eisen? Dan heeft dat gevolgen voor het uiteindelijke product. Om te voorkomen dat er ergens in het proces iets mis gaat, werken onze projectmanagers regelmatig met onafhankelijke experts samen. Door de jaren heen hebben we dan ook een groot en nuttig netwerk aan professionals opgebouwd. Zo hebben wij voor ieder vraagstuk een specialist paraat die uw project verder kan helpen. Zo staat ons bedrijf garant voor een goede aflevering.

Reparatie en onderhoud

Ook reparatie en onderhoud hoort bij scheepsbouw. Zo weet u zeker dat uw project ook na aflevering een succes blijft. Bij Maritime Projects werken experts uit de scheepsbouw die alles weten over onder andere binnenvaartschepen, shortsea-schepen, werkschepen en baggerschepen. Welke reparatie uw schip ook nodig heeft, wij maken graag een plan om dit op te lossen. Hierbij gebruiken wij onze eigen kennis, maar we schakelen ook de hulp in van andere experts binnen de scheepsbouw.

Onze projectmanagers

De projectmanagers van Maritime Projects dragen verantwoordelijkheid voor het hele project. Taken die hierbij horen zijn het managen van taken tijdens de uitvoeringsfase en het aansturen van de engineers, teamleiders en onderaannemers. Ook is het belangrijk dat de projectmanagers in de scheepsbouw de voorbereidingen treffen voor de inbedrijfstelling en de tewaterlating van het schip.

De service van Maritime Projects

Een project op het gebied van maritieme scheepsbouw is vaak een hele uitdaging. Schakel daarom een (interim) projectmanager van Maritiem Projects in. Onze specialisten zijn pas tevreden wanneer ze hun opdracht succesvol hebben afgerond. Het eindproduct voldoet dan ook altijd aan de (kwaliteits-)eisen van de klant en wordt binnen de deadline en het budget afgerond. Hier dragen de kernwaarden van ons bedrijf zeker aan bij. Zo vinden wij zaken, zoals: ervaring, onafhankelijkheid en volharding, enorm belangrijk.

Schakel ons direct in voor maritieme scheepsbouw

Bent u een eigenaar, makelaar of scheepswerf op het gebied van jachten, werkboten en commerciële scheepvaart? En bent u op zoek naar (interim) vertegenwoordigers of project managers? Ga dan de samenwerking met Maritime Projects aan. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf op het gebied van maritieme scheepsbouw en jachtbouw. Neem vandaag nog contact met ons op. Stuur een bericht via het contactformulier of mail naar info@maritimeprojects.com. Bellen kan ook naar +31 (0)6 21 39 88 47 of +31 (0)6 83 52 44 61. Maritime Projects neemt u het management van uw scheepsbouw geheel uit handen.